• 12ft het Openlucht Opblaasbare Zwembad van het Familiekader 6.473L
  • 12ft het Openlucht Opblaasbare Zwembad van het Familiekader 6.473L
12ft het Openlucht Opblaasbare Zwembad van het Familiekader 6.473L

12ft het Openlucht Opblaasbare Zwembad van het Familiekader 6.473L

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: B&W

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: Verhandelbaar
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Kartondoos
Levertijd: Overeen te komen
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: Adequate inventaris
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Naam: Het zwembad van het familiekader Aantal steunen: 12 of meer
Materiaal: roestvrije steel-framed +pvc Watercapaciteit: 6.473L
Leeftijd: Meer dan Drie Jaar Oud Kleur: Blauw
Hoog licht:

12ft opblaasbaar openlucht zwembad

,

12ft Openlucht Opblaasbaar Zwembad

,

6.473L openlucht Opblaasbaar Zwembad

Productomschrijving

12ft het Openlucht Opblaasbare Zwembad van het Familiekader 6.473L

12ft het Kader Zwembad van Staal Promax round pool set family

Productomschrijving

12ft de Poolreeks van het Staal is de Prokader van beroemde waaier van superieure sterkte, roestvrije steel-framed bovengenoemde grondpools. Voorzien van alles moet u het construeren, heeft het alle die inrichtingen en montage met inbegrip van een 330gal-filterpomp worden vereist met Verbinding & Slot System™ helpen het water duidelijk, schoon en oorspronkelijk houden!
 

In tegenstelling tot in-grondzwembaden, boven grond zijn de zwembaden eenvoudig opstelling op een vlakke, stevige oppervlakte. Het? s een perfect zwembad voor de tuin omdat het kan rechtstreeks op het gazon worden opgericht en neer worden genomen wanneer het niet in gebruik is! De corrosiebestendige die metaalkaders aan de drievoudige laagzijgevels worden gekoppeld verzekert uw familie en vrienden van uw 6,473L-capaciteitspool voor vele komende seizoenen kunnen genieten. Gemaakt met bouw tri-Technologie, kenmerkt dit materiaal een versterkte vouw 3 het in lagen aanbrengen van systeem; een kern van het polyesternetwerk in twee lagen van zwaar maatpvc wordt ingepakt, die de uiterste sterkte en de duurzaamheid aanbieden die.

 

Wanneer het over het leegmaken van uw pool komt, maakt de ingebouwde klep van het datatransportbesturingafvoerkanaal het gemakkelijk. Maak eenvoudig een tuinslang met de inbegrepen adapter aan de klep vast en voer het water in een plaats af die voor u best is. Geleverd met onderwater zelfklevend reparatieflard. Dit is een bovengenoemde grondpool en dientengevolge is niet geschikt om in de grond te bouwen. Volwassen op elk moment geadviseerde supervisie wanneer de kinderen pools gebruiken.

 

  • 12ft het Staal Promax pool komt als volledige reeks; het voorkomen ontwierp zwembad, 330gal-filterpomp, filter, 2 bevestigbare kophouders en een reparatieflard
  • Gemakkelijke vereiste opstelling zonder hulpmiddelen; het Verbinding en Slotsysteem verhindert wrijving om een veilige kaderverbinding, evenals corrosiebestendig metaal te vormen om uw pool te houden langer duurzaam
  • De eenvoudige klep van het datatransportbesturingafvoerkanaal voor gemakkelijke drainage en demontage; maak gemakkelijk slang met de inbegrepen adapter vast en voer het water, klaar voor opslag af wanneer niet in gebruik
  • Gemaakt van duurzaam materiaal tri-Technologie voor grotere sterkte; watercapaciteit 6,473L, geassembleerde grootte 12ft x 30in (3.66m x 0.76m)
  • de garantie van 2 jaar en vrije levering; een grote reeks voor de zomer

 

12ft het Openlucht Opblaasbare Zwembad van het Familiekader 6.473L 0

 

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd 12ft het Openlucht Opblaasbare Zwembad van het Familiekader 6.473L kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.