• Chemische de Reagentiaagent van het bariumchloride, de Industriële Chemische producten van de Reagensrang
  • Chemische de Reagentiaagent van het bariumchloride, de Industriële Chemische producten van de Reagensrang
  • Chemische de Reagentiaagent van het bariumchloride, de Industriële Chemische producten van de Reagensrang
  • Chemische de Reagentiaagent van het bariumchloride, de Industriële Chemische producten van de Reagensrang
Chemische de Reagentiaagent van het bariumchloride, de Industriële Chemische producten van de Reagensrang

Chemische de Reagentiaagent van het bariumchloride, de Industriële Chemische producten van de Reagensrang

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: B&W
Certificering: ISO 9001:2008 ISO 14001:2004
Modelnummer: 99%

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: als behoefte
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: In de zakken van 25kg of van 50kg pp
Levertijd: 2 weken
Betalingscondities: T / T, L / C
Levering vermogen: 10000 MT
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Verschijning: wit poeder Moleculaire Formule: BaCl2
Zuiverheid: 99% CAS-nummer: 10361-37-2
Gevaarklasse: 6.1 De V.N. Nr.: 3264
Hoog licht:

chem reagentia

,

de chemische producten van het chemielaboratorium

Productomschrijving

Chemische de Reagentiaagent van het bariumchloride, de Industriële Chemische producten van de Reagensrang

Bariumchloride 99,0% Chemisch Reagentia Wit Poeder of Kleurloos Kristal voor Industrie

 

 

Beschrijving

 

Goederen: Bariumchloride

Verschijning: Wit Poeder

Formule: BaCl2

Molecuulgewicht: 208.23

Zuiverheid: 99%

CAS Nr.: 10361-37-2

Klasse: 6.1

De V.N. Nr.: 3264

Pakket: In de zakken van 25kg of van 50kg pp

 

 

Certificaat van Analyse

 

Punten Index
Zuiverheid, %≥ 99.0
Ca, %≤ 0,036
Na, %≤ 0,20
S, %≤ 0,003
Fe, %≤ 0,001
Niet in water oplosbare Kwestie, %≤ 0,05

 

 

Toepassing 

 

Het wordt hoofdzakelijk gebruikt voor metaalthermische behandeling, barium zoute vervaardiging, elektronische instrumentatie, en als thermische behandelingsagent in mechanische verwerking ook gebruikt. Bepaling van sulfaat en selenaat, chromatografische analyse, vlekanalyse van platina, waterontharder. Stof het verven.

 

 

 

Behandeling en Opslag

 

Behandelende Voorzorgsmaatregelen: De substantie is stabiel onder normale opslag en exploitatievoorwaarden, en de algemene behandelende maatregelen zouden moeten worden gevolgd. Houd containers gesloten strak wanneer niet in gebruik en vermijd contact met ogen, huid, en kleding. Verhinder stof en aërosolvorming. Vermijd opname en inhalatie. Gebruik v3o3or gebruik speciale instructies. Zorg ervoor er goede ventilatie of uitlaat in plaatsen zijn waar het stof wordt geproduceerd. Algemene brandbeveiligingmaatregelen. Nr dat - rookt. Blijf van hitte en bronnen van ontsteking weg. De zorg moet worden genomen wanneer het behandeling van en het openen van containers. Het zou licht moeten tijdens behandeling worden geladen en worden leeggemaakt om schade aan de verpakking en de containers te verhinderen. De lege containers kunnen residu's bevatten en zouden niet moeten worden opnieuw gebruikt. De exploitant moet speciale opleiding ondergaan en strikt de gebruiksprocedures waarnemen. Men adviseert dat de exploitanten self-priming filter-type stofmaskers, chemische veiligheidsbril, en rubberhandschoenen dragen. Vermijd stof.

 

Opslagvoorzorgsmaatregelen: Verzegel de container en sla op een koel, droog, geventileerd, vuurvast gebied vanaf onverenigbare materialen op. In de normale omstandigheden, komen geen gevaarlijke chemische reacties tijdens opslag en gebruik voor. Vermijd hoge temperaturen, direct zonlicht, vochtigheid of andere ultraviolette straling. Isoleer brand, blijf van hitte en extreme temperatuuropslag weg. Blijf van halogeen-halogeen samenstellingen, oxidatiemiddelen, verminderende agenten, zuren, enz. weg Het zou moeten gescheiden van voedsel, zaden, voedsel, dranken, voer, diverse dagelijkse noodzaak, en voedselchemische producten worden vervoerd en worden opgeslagen. Controleer regelmatig containers om schade en lekkage te vermijden. De geopende containers moeten worden opnieuw verzegeld om lekkage te verhinderen. Sla niet in containers zonder etiket op. Het opslaggebied is uitgerust met aangewezen types en hoeveelheden brandbestrijdingsuitrusting, de behandelingsuitrusting van de lekkagenoodsituatie en geschikte insluitingsmaterialen. Methodes van de gebruiks de aangewezen insluiting om verontreiniging van het milieu te verhinderen.

 

 

Eerste hulpmaatregelen

 

De huid contacteert: verwijder vervuilde kleding en spoel grondig huid met zeepachtig water en duidelijk water. Krijg medische aandacht.

 

Oogcontact: de liftoogleden onmiddellijk, spoelen uw ogen met overvloed van stromend water of normale zout. Krijg medische aandacht.

 

Inhalatie: Snel geëvacueerd van de scène aan verse lucht en houd de luchtroute open. Als het ademhaling van einden, neem onmiddellijk kunstmatige ademhaling. Als de ademhaling moeilijk is, geef zuurstof. Krijg medische aandacht.

 

Opname: De drankovervloed van warm water en veroorzaakt het braken. Maagwas met 2%-5% de oplossing van het natriumsulfaat. Krijg medische aandacht.

 

 

Brandbestrijdingsmaatregelen

 

Gevaarlijke kenmerken: Dit product is giftig, onontvlambaar, onontplofbaar. Raak gemakkelijk de huid door de te absorberen of te eten huid, inhalatie van stoom, kan het stof vergiftiging veroorzaken.

 

Gevaarlijke verbrandingsgassen: Dit product is niet brandbaar.

 

Brandblusmethode: Gebruik te besparen water, schuim en zand, maar het is noodzakelijk om het stof van de artikelen te verhinderen en aandacht te besteden aan inzameling en terugwinning.

 

 

Chemische de Reagentiaagent van het bariumchloride, de Industriële Chemische producten van de Reagensrang 0

 

Chemische de Reagentiaagent van het bariumchloride, de Industriële Chemische producten van de Reagensrang 1

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd Chemische de Reagentiaagent van het bariumchloride, de Industriële Chemische producten van de Reagensrang kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.