• Multifunctionele Anorganische Chemische Producten, 99%-de Vlokken van de Zuiverheids Bijtende Soda
  • Multifunctionele Anorganische Chemische Producten, 99%-de Vlokken van de Zuiverheids Bijtende Soda
  • Multifunctionele Anorganische Chemische Producten, 99%-de Vlokken van de Zuiverheids Bijtende Soda
  • Multifunctionele Anorganische Chemische Producten, 99%-de Vlokken van de Zuiverheids Bijtende Soda
Multifunctionele Anorganische Chemische Producten, 99%-de Vlokken van de Zuiverheids Bijtende Soda

Multifunctionele Anorganische Chemische Producten, 99%-de Vlokken van de Zuiverheids Bijtende Soda

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: B&W
Certificering: ISO 9001:2008 ISO 14001:2004
Modelnummer: 99% min

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: als behoefte
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: In de zakken van 25kg pp
Levertijd: 3 weken
Betalingscondities: T / T, L / C
Levering vermogen: MT 50000
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Verschijning: witte vlok Zuiverheid: 99% min
Moleculaire Formule: NaOH CAS-nummer: 1310-73-2
De V.N. Nr.: 1823 Gevaarklasse: 8
Hoog licht:

anorganische producten

,

vochtvrij natriumsulfaat

Productomschrijving

Multifunctionele Anorganische Chemische Producten, 99%-de Vlokken van de Zuiverheids Bijtende Soda

Anorganische Chemische de Producten Industriële Chemische Grondstof van de bijtende Sodavlok 99%

 

 

Beschrijving

 

Goederen: Bijtende Sodavlok

Andere Naam: Natriumhydroxyde

Moleculaire Formule: NaOH

Molecuulgewicht: 40.01

Zuiverheid: 99% min

Verschijning: Witte Vlok

CAS NR.: 1310-73-2

Gevaarklasse: 8

De V.N. Nr.: 1823

Pakket: In de zakken van 25kg pp

 

 

Toepassing

 

1. Voor de productie van papier en cellulosepulp;
2. Voor de productie van zepen, synthetische detergentia, synthetische vetzuren, en de raffinage van dierlijke en plantaardige vetten.
3. Textieldruk en vervend de industrie die als katoenen doekdesizing agent, schurende agent wordt gebruikt en merceriserende agent.
4. De chemische industrie wordt gebruikt om borax, natriumcyanide, oxalic zuur, en fenol te produceren.
5. De aardolieindustrie wordt gebruikt om aardolieproducten te raffineren en in boringsmodder in olievelden gebruikt. Het wordt ook gebruikt in de productie van oppervlaktebehandeling van alumina, metaalzink en metaalkoper evenals glas, email, leer, geneeskunde, kleurstoffen en pesticiden.
6. De producten van de voedselrang worden gebruikt als zure neutraliserende middelen in de voedselindustrie. Zij kunnen als schilagenten voor citrusvrucht en perziken, als detergentia voor containers voor lege flessen en lege blikken worden gebruikt, evenals verkleurende agenten en deodoranten.
7. Het kan ook als alkalisch deshydratiemiddel worden gebruikt. De bijtende soda wordt wijd gebruikt in de nationale economie, en vele industriesectoren vereisen bijtende soda. De afdeling die de bijtendste soda gebruikt is de vervaardiging van chemische producten, die door van document, aluminium, wolfram, rayon, rayon en zeep wordt gevolgd te vervaardigen. Bovendien in de productie van kleurstoffen, moeten de plastieken, de geneesmiddelen en de organische tussenpersonen, de regeneratie van oud rubber, de productie van natriummetaal, de waterelektrolyse, en de productie van anorganische zouten, de voorbereiding van borax, de chromiumzouten, de mangaanzouten, de fosfaten, enz. ook worden gebruikt. Heel wat bijtende soda.

 

 

Certificaat van Analyse

 

Punten Index
Apperance Wit doorzichtig vlokvast lichaam
NaOH % ≥ 99.0
Na2CO3 % ≤ 0,90
NaCl % ≤ 0,15
Fe2O3 % ≤ 0,005

 

 

Behandeling en Opslag

 

Gesloten verrichting. De exploitanten moeten speciaal worden opgeleid om de gebruiksprocedures strikt waar te nemen. Men adviseert dat draagt de exploitantslijtage een van de kap-type elektrisch het stofademhalingsapparaat luchtfilter, rubber zure en alkalikleren, slijtage rubber zure en alkalihandschoenen. Blijf van brandbare en brandbare materialen weg. Vermijd stof. Vermijd contact met zuren. Het zou licht moeten tijdens behandeling worden geladen en worden leeggemaakt om schade aan de verpakking en de containers te verhinderen. Uitgerust met de behandelingsmateriaal van de lekkagenoodsituatie. De lege containers kunnen schadelijke residu's zijn. Wanneer het verdunnen van of het voorbereiden van een oplossing, alkali aan water zou moeten worden toegevoegd vermijden kokend en bespattend.


Opslag in een koel, droog, goed-geventileerd pakhuis. Blijf van brand en hittebronnen weg. De vochtigheid in het pakhuis is bij voorkeur niet meer dan 85%. Het pakket moet worden verzegeld en moet niet aan vochtigheid worden blootgesteld. Van brandbare combustibles, zuren, enz. zou moeten worden gescheiden.

 

 

Eerste hulpmaatregelen

 

De huid contacteert: Verwijder onmiddellijk vervuilde kleding en spoel met overvloed van lopend water minstens 15 minuten. Krijg medische aandacht.


Oogcontact: Hef onmiddellijk het deksel op en spoel grondig met overvloed van lopend water of zout minstens 15 minuten. Krijg medische aandacht.


Inhalatie: snel van de scène aan verse lucht. Houd de luchtroute open. Als de ademhaling moeilijk is, geef zuurstof. Als het ademhaling van einden, geef onmiddellijk kunstmatige ademhaling. Krijg medische aandacht.


Opname: De spoelingsmond met water en drinkt melk of eiwit. Krijg medische aandacht.

 

 

Brandbestrijdingsmaatregelen

 

Gevaarlijke kenmerken: Neutralisatie met zure en exotherme hitte. Het is corrosief aan aluminium, zink en tin wanneer blootgesteld aan vochtigheid en versies brandbare en explosieve waterstof. Dit product zal niet, een hoop van exotherm water en waterdamp branden, die een corrosieve oplossing vormen. Sterke correderende stof.


Gevaarlijke verbrandingsgassen: Mei-opbrengs schadelijke giftige dampen.


Brandblusmethodes: Het het te besparen gebruikswater en zand, maar zijn zeker om punten te verhinderen met water te bespatten en brandwonden te veroorzaken.

 

 

Toevallige Versiemaatregelen

 

Noodsituatiebehandeling: Isolatie van besmette gebieden en beperkingen op toegang. Men adviseert dat het noodsituatiepersoneel een stofmasker (volledig gezichtsmasker) draagt en anti-acid en alkalische het werkkleren draagt. Raak rechtstreeks niet de morserij.


Kleine lekkage: Vermijd stof, verzamel met een schone schop in een droge, schone, behandelde container. Het kan ook met overvloed van water worden gespoeld. Het waswater is verdund en gezet in het afvalwatersysteem.


 Grote lekkage: Verzameld en gerecycleerd of verscheept aan de plaatsen van de afvalverwijdering voor verwijdering.

 

 

Multifunctionele Anorganische Chemische Producten, 99%-de Vlokken van de Zuiverheids Bijtende Soda 0

 

Multifunctionele Anorganische Chemische Producten, 99%-de Vlokken van de Zuiverheids Bijtende Soda 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                         

                         

                         

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd Multifunctionele Anorganische Chemische Producten, 99%-de Vlokken van de Zuiverheids Bijtende Soda kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.