• De zwak Zuurrijke van de de Reinigingshars van de Kationen Ionenuitwisseling Macroporous Acryl Zure Reeks
  • De zwak Zuurrijke van de de Reinigingshars van de Kationen Ionenuitwisseling Macroporous Acryl Zure Reeks
De zwak Zuurrijke van de de Reinigingshars van de Kationen Ionenuitwisseling Macroporous Acryl Zure Reeks

De zwak Zuurrijke van de de Reinigingshars van de Kationen Ionenuitwisseling Macroporous Acryl Zure Reeks

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: B&W
Certificering: ISO 9001:2008 ISO 14001:2004
Modelnummer: 258 / D113

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: als behoefte
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: In de zakken van 25kg pp
Levertijd: 2 weken
Betalingscondities: T / T, L / C
Levering vermogen: als behoefte
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Verschijning: Melkachtige of flaxen ondoorzichtige sferische korrel Het uitvoeren van Norm: HG/T2164-1991 DL/T519-2004 SH2605.05-2003
Ionische Vorm: H PH: Zuurrijk
Type: Acryl Anion of Kation: Kation
Hoog licht:

de behandelingschemische producten van het ionenuitwisselingswater

,

fundamentele ionenuitwisselingshars

Productomschrijving

De zwak Zuurrijke van de de Reinigingshars van de Kationen Ionenuitwisseling Macroporous Acryl Zure Reeks

258 Macroporous Acryl Zure van de Ionen Zuurrijke het Kationend113 Reeksen Hars van de Uitwisselingshars zwak

 

 

Het uitvoeren van norm: HG/T2164-1991 DL/T519-2004 SH2605.05-2003

 

 

Beschrijving

 

258 worden gebruikt hoofdzakelijk om industrieel water te behandelen, verwijder bicarbonaat en vooral carbonaat en andere basisch zoutspecies, evenals krijg en behandel afvalwater terug dat afzonderlijk zink en nikkel bevat, en zuiver etc. biochemische geneeskunde.

Het is een soort hars van de kationenuitwisseling die carboxylic zure groep (- COOH) in het acryl zure copolymeer met macroporous structuur heeft.

 

 

Typische fysieke en chemische eigenschappen

 

PUNTEN GEGEVENS
Verschijning Melkachtige of flaxen ondoorzichtige sferische korrel
Vochtgehalte % 45.00-52.00
Ionische vorm H
Totale uitwisselingscapaciteit mmol/g ≥10.80
Totale uitwisselingscapaciteit mmol/ml ≥4.40
H type aandeel % ≥98.00
Ware dichtheid g/ml 1.140-1.200
Het verschepen gewicht g/ml 0.72-0.80
De waaier % van de deeltjesgrootte (0.3151.250mm) ≥95
Ondergrensgrootte % (<0>
De efficiënte grootte mm 0.400-0.700
Bolvormigheid na osmose-slijtage % ≥95.00
Uniformiteitscoëfficiënt ≤1.60
 
 

Verwijzingsindexen in het gebruiken

 

PUNTEN Referentiewaarde
Max. verrichtingstemperatuur in waterstofvorm °C 100
PH waaier 4-14
Het werk uitwisselingscapaciteit mmol/L ≥1600
Het zwellen op volledige omzetting (H +-Na+) % ≤70.00
Het werk stroomtarief m/h 15-30
 
 
Toepassing
 
1) Waterbehandeling
De vraag naar ionenuitwisselingsharsen op het gebied van waterbehandeling is groot, rekenschap gevend van ongeveer 90% van de opbrengst van ionenuitwisselingsharsen, en voor de verwijdering van diverse anionen en kationen in water gebruikt. Momenteel, wordt de maximumconsumptie van ion-exchange hars gebruikt voor zuivere waterbehandeling in thermische die elektrische centrales, door kernenergie worden gevolgd, halfgeleiders, en elektronische industrie.
2) De farmaceutische industrie
De ionenuitwisselingshars in de farmaceutische industrie speelt een belangrijke rol in de ontwikkeling van een nieuwe generatie van antibiotica en in de verbetering van de kwaliteit van de originele antibiotica. De succesvolle ontwikkeling van streptomycine is een opmerkelijk voorbeeld. De laatste jaren, is het onderzoek ook geleid naar de aspecten van traditionele Chinese geneesmiddelen en andere aspecten.
3) Synthetische Chemie en Petrochemische Industrie
De zuren en de basissen worden algemeen gebruikt als katalysators in organische synthese voor esterificatie, hydrolyse, transesterification, hydratie en andere reacties. Het gebruik van ion-exchange harsen in plaats van anorganische zuren en basissen kan de bovengenoemde reactie met meer voordelen ook uitvoeren. Als de hars kan herhaaldelijk worden gebruikt, kan het product gemakkelijk worden gescheiden, kan de reactor niet worden aangetast, kan het milieu niet worden verontreinigd, en de reactie kan gemakkelijk worden gecontroleerd.
De methyl tert-tert-butyl ether (MTBE) werd voorbereid door macroporous ionenuitwisselingshars te gebruiken als katalysator en isobutyleen te reageren met methanol om het bestaande tetraethyl lood te vervangen dat ernstige milieuvervuiling kon veroorzaken.
4) Voedselindustrie
De ionenuitwisselingsharsen kunnen in industrieel materiaal zoals suiker, monosodium glutamaat, wijnraffinage, en biologische producten worden gebruikt. Bijvoorbeeld, wordt high-fructose stroop geproduceerd door zetmeel te halen uit graan en dan het te hydroliseren om glucose en fructose te produceren, die dan worden ionen-geruild om hoge fructosestroop te produceren. De consumptie van de ionenuitwisselingshars in de voedselindustrie is tweede slechts aan waterbehandeling.
5) Milieubescherming
De ionenuitwisselingsharsen zijn gebruikt in vele milieukwesties. Momenteel, bevatten vele waterige of niet-waterachtige oplossingen giftige ionen of niet-ionische substanties die voor recycling kunnen worden gebruikt. Bijvoorbeeld, worden de metaalionen in de galvaniserende afvalvloeistof verwijderd, en de nuttige substanties in de afvalvloeistof van worden de filmproductie teruggekregen.
6) Hydrometallurgy en anderen
De ionenuitwisselingsharsen kunnen zich scheiden, concentreren, uranium zuiveren en zeldzame aardeelementen en edele metalen halen uit verarmd uraniumstortingen.
 
 
Opslag
 
De ionenuitwisselingshars kan niet in openlucht worden opgeslagen, en de opslagtemperatuur is 0-40°C. Wanneer de opslagtemperatuur lichtjes lager is dan 0°C, zouden de verduidelijkte verzadigde zoute oplossing en de hars in de verpakkende zak moeten worden toegevoegd. Bovendien wanneer de opslagtemperatuur te hoog is, niet alleen is de hars gemakkelijk ontwaterd, maar ook wordt de degradatie van de anionhars versneld. Zodra de hars water verliest, is het niet mogelijk om water direct toe te voegen wanneer het wordt gebruikt. Doorweek het met duidelijke, verzadigde zoute oplossing, dan geleidelijk aan verdunnen met water, reinigen zout, en houden het tijdens opslag vochtig.
 
De zwak Zuurrijke van de de Reinigingshars van de Kationen Ionenuitwisseling Macroporous Acryl Zure Reeks 0De zwak Zuurrijke van de de Reinigingshars van de Kationen Ionenuitwisseling Macroporous Acryl Zure Reeks 1
 
 
 
 
                            
 
                            

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd De zwak Zuurrijke van de de Reinigingshars van de Kationen Ionenuitwisseling Macroporous Acryl Zure Reeks kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.