• Macroporous Ionen Zuurrijke Kation van de Uitwisselingshars sterk voor Water het Zuiveren
  • Macroporous Ionen Zuurrijke Kation van de Uitwisselingshars sterk voor Water het Zuiveren
Macroporous Ionen Zuurrijke Kation van de Uitwisselingshars sterk voor Water het Zuiveren

Macroporous Ionen Zuurrijke Kation van de Uitwisselingshars sterk voor Water het Zuiveren

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: B&W
Certificering: ISO 9001:2008 ISO 14001:2004
Modelnummer: 151 / D001

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: als behoefte
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: In de zakken van 25kg pp
Levertijd: 2 weken
Betalingscondities: T / T, L / C
Levering vermogen: als behoefte
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Verschijning: Bruine ondoorzichtige sferische korrel Het uitvoeren van Norm: GB/T16579-1996 DL/T519-2004 SH2605.02-2003
Ionische Vorm: Na PH: Zuurrijk
Type: Styreen Anion of Kation: Kation
Hoog licht:

zuurrijke ionenuitwisselingshars

,

fundamentele ionenuitwisselingshars

Productomschrijving

Macroporous Ionen Zuurrijke Kation van de Uitwisselingshars sterk voor Water het Zuiveren

151 het Macroporous van de de Uitwisselingshars van de Styreenreeks Ionen het Kationend001 Water sterk Zuurrijke Zuiveren

 

 

Het uitvoeren van norm: GB/T16579-1996 DL/T519-2004 SH2605.02-2003

 

 

Beschrijving

 

151 worden gebruikt hoofdzakelijk om zuiver water en ultra zuiver water te produceren en gecondenseerd water te zuiveren, evenals afvalwater te behandelen en edel metaal terug te krijgen.

Het is een soort hars van de kationenuitwisseling die sulfongroep (- ZO3 H) in het styreen-diëthyleen benzeencopolymeer met macroporous structuur heeft.

 

 

Typische fysieke en chemische eigenschappen

 

PUNTEN GEGEVENS
Verschijning Bruine ondoorzichtige sferische korrel
Vochtgehalte % 45.00-55.00
Ionische vorm Na
Totale uitwisselingscapaciteit mmol/g ≥4.35
Totale uitwisselingscapaciteit mmol/ml ≥1.80
Ware dichtheid g/ml 1.250-1.280
Het verschepen gewicht g/ml 0.77-0.85
De waaier % van de deeltjesgrootte (0.3151.250mm) ≥95
Ondergrensgrootte % (<0>
Uniformiteitscoëfficiënt ≤1.60
De efficiënte grootte mm 0.400-0.700
Bolvormigheid na osmose-slijtage % ≥90.00
 
 

Verwijzingsindexen in het gebruiken

 

PUNTEN Referentiewaarde
Max. verrichtingstemperatuur in natriumvorm °C 120
PH waaier 1-14
Het zwellen op volledige omzetting (Na +-H+) % ≤10
Het werk stroomtarief m/h 15-30
Het werk uitwisselingscapaciteit mmol/L ≥1100
 
Opslag
 
De ionenuitwisselingshars kan niet in openlucht worden opgeslagen, en de opslagtemperatuur is 0-40°C. Wanneer de opslagtemperatuur lichtjes lager is dan 0°C, zouden de verduidelijkte verzadigde zoute oplossing en de hars in de verpakkende zak moeten worden toegevoegd. Bovendien wanneer de opslagtemperatuur te hoog is, niet alleen is de hars gemakkelijk ontwaterd, maar ook wordt de degradatie van de anionhars versneld. Zodra de hars water verliest, is het niet mogelijk om water direct toe te voegen wanneer het wordt gebruikt. Doorweek het met duidelijke, verzadigde zoute oplossing, dan geleidelijk aan verdunnen met water, reinigen zout, en houden het tijdens opslag vochtig.
 
 
Toepassing
 
1) Waterbehandeling
De vraag naar ionenuitwisselingsharsen op het gebied van waterbehandeling is groot, rekenschap gevend van ongeveer 90% van de opbrengst van ionenuitwisselingsharsen, en voor de verwijdering van diverse anionen en kationen in water gebruikt. Momenteel, wordt de maximumconsumptie van ion-exchange hars gebruikt voor zuivere waterbehandeling in thermische die elektrische centrales, door kernenergie worden gevolgd, halfgeleiders, en elektronische industrie.
2) De farmaceutische industrie
De ionenuitwisselingshars in de farmaceutische industrie speelt een belangrijke rol in de ontwikkeling van een nieuwe generatie van antibiotica en in de verbetering van de kwaliteit van de originele antibiotica. De succesvolle ontwikkeling van streptomycine is een opmerkelijk voorbeeld. De laatste jaren, is het onderzoek ook geleid naar de aspecten van traditionele Chinese geneesmiddelen en andere aspecten.
3) Synthetische Chemie en Petrochemische Industrie
De zuren en de basissen worden algemeen gebruikt als katalysators in organische synthese voor esterificatie, hydrolyse, transesterification, hydratie en andere reacties. Het gebruik van ion-exchange harsen in plaats van anorganische zuren en basissen kan de bovengenoemde reactie met meer voordelen ook uitvoeren. Als de hars kan herhaaldelijk worden gebruikt, kan het product gemakkelijk worden gescheiden, kan de reactor niet worden aangetast, kan het milieu niet worden verontreinigd, en de reactie kan gemakkelijk worden gecontroleerd.
De methyl tert-tert-butyl ether (MTBE) werd voorbereid door macroporous ionenuitwisselingshars te gebruiken als katalysator en isobutyleen te reageren met methanol om het bestaande tetraethyl lood te vervangen dat ernstige milieuvervuiling kon veroorzaken.
4) Voedselindustrie
De ionenuitwisselingsharsen kunnen in industrieel materiaal zoals suiker, monosodium glutamaat, wijnraffinage, en biologische producten worden gebruikt. Bijvoorbeeld, wordt high-fructose stroop geproduceerd door zetmeel te halen uit graan en dan het te hydroliseren om glucose en fructose te produceren, die dan worden ionen-geruild om hoge fructosestroop te produceren. De consumptie van de ionenuitwisselingshars in de voedselindustrie is tweede slechts aan waterbehandeling.
5) Milieubescherming
De ionenuitwisselingsharsen zijn gebruikt in vele milieukwesties. Momenteel, bevatten vele waterige of niet-waterachtige oplossingen giftige ionen of niet-ionische substanties die voor recycling kunnen worden gebruikt. Bijvoorbeeld, worden de metaalionen in de galvaniserende afvalvloeistof verwijderd, en de nuttige substanties in de afvalvloeistof van worden de filmproductie teruggekregen.
6) Hydrometallurgy en anderen
De ionenuitwisselingsharsen kunnen zich scheiden, concentreren, uranium zuiveren en zeldzame aardeelementen en edele metalen halen uit verarmd uraniumstortingen.
 
 
Macroporous Ionen Zuurrijke Kation van de Uitwisselingshars sterk voor Water het Zuiveren 0
 
Macroporous Ionen Zuurrijke Kation van de Uitwisselingshars sterk voor Water het Zuiveren 1
 
 
                            
 
                            

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd Macroporous Ionen Zuurrijke Kation van de Uitwisselingshars sterk voor Water het Zuiveren kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.